снимка pixabay Силен ден за овни и лъвове в съботния ден.

...
 снимка pixabay Силен ден за овни и лъвове в съботния ден.
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за 17 октомври

 

фотография pixabay

 

Силен ден за овни и лъвове в съботния ден. Това се обрисува съгласно хороскопа за 17 октомври. Ето и прогнозата за всички зодии:

 

Овен
Този ден може да бъде обвързван с компликации и загуби, само че Вие имате късмет да ги минимизирате, като от сутринта се заемете с неприятни, само че нужни действия. Много значима е готовността Ви да взимате решения, които не разчитат на поддръжка. Ако не се страхувате от безмълвното наказание на близките, звездите вероятно ще Ви поддържат. Предстои Ви да решавате освен свои, само че и непознати проблеми: да помирявате спорещи, да регулирате различия или да влизате в ролята на трети арбитър. Всичко това е уморително, още повече че чувствате, че сте принудени да се потапяте в непознати неща повече, в сравнение с би Ви се желало. От друга страна чувството за изпълнен дълг до някъде украсява деня.

Телец

Денннят е изненадващо подобаващ за решение на на практика въпроси и осъществяване на настоятелен договаряния. Ако тъкмо знаете, каква е Вашата цел и какво сте подготвени да пожертвате за нейното реализиране, триумфите няма да Ви карат да чакате. Но диалозите на отвлечени тематики, намеците и недомлъвките, ще Ви слагат в задънена улица и извънредно доста ще Ви подразнят. Възможни са обилни разноски, включително и непланирани. При разноските няма да деянията нормалната си далновидност, а направените покупки ще са много несполучливи. Не разчитайте на помощ и поддръжка на роднините.
 

Близнаци

На Вашата двойка завиждат всички! Всички желаят да наподобяват на вас! А единствено Вие знаете, че в действителност няма защо да Ви се завижда. Даже за доста неща би трябвало да Ви се съчувства... Постарайте се, да донесете тази информация по някакъв метод до общестеността, в случай че Ви пречи това лъжливо удивление. Или му се наслаждавайте, като се опитате да повярвате, че при вас всичко е в действителност хубаво.
 

Рак

Приятната атосфера на този ден ще бъде развалена от огромното количество работа, което би трябвало да свършите. Освен това вечерта ще сте извънредно прелестно учудени от нейното количество. Може и да се гордеете със своите постижения! Отношенията с близките ще бъдат отлични. Ще намирате компромисни решения за спорещи хора, а и ще можете да убедите всекиго, в каквото поискате. Плановете за деня ще съумеете да реализирате, а и ще се натъкнете на забавна и потребна информация. Не се опитвайте да налагате мнението си на близките.
 

Лъв

Препоръката на звездите за през днешния ден е, да бъдете оптимисти, въпреки и за малко. Това ще Ви помогне за решение на някои проблеми в персоналния живот, а и ще окажат удобно влияние на настроението на Вашия обичан човек. В последна сметка, и да си сложите розовите очила за малко, това няма да пречи на никого.
 

Дева

Денят ще е дискомфортен и под напрежение. Ще Ви бъде мъчно да се разберете с близките и ненадейно ще си дадете сметка, че околните не споделят Вашите възгледи и напълно нямат желание, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате споровете. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в следствие и да се откажете от доста положителни хрумвания, които наподобяват сложни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте умерено и не го считайте за дефинитивно: скоро ще измененията мнението си.
 

Везни

Ако през днешния ден Ви се приискат любовни завършения, разгледайте своя телефонен справочник на мобилния. Само че деликатно, с цел да не се получи по този начин, че да пропуснете някого! Навярно все ще се откри някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на сантиментална среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не би трябвало да Ви обвързва и не би трябвало да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.
 

Скорпион

Умение да се провежда работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците освен на своя, само че и на другите езици. Това е и ключът към Вашия триумф. Ако не умеете да вършиме това, то в никакъв случай не бихте постигнали това, което умеете в този момент. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както би трябвало.
 

Стрелец

Много подобаващ ден, с цел да си намерите ново въодушевление. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят извънредно безпрепятствено и нови връзки не Ви интересуват, може да завъртите обстановката към намиране на занимание. Например може да се заемете с проучване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки...
 

Козирог

Удивително е, само че през днешния ден няма да Ви се желае да мислите за последствията от своето държание, както и за това, по какъв начин то ще се отрази на по нататъшните Ви връзки с обичания човек. Даже и изобщо на каквото и да било... Ще постъпвате по този начин, както Ви се желае, и ще вършиме това, което Ви се прави.
 

Водолей

Мислете по- малко! Ако не послушате съвета, това може да докара до доста печални последици, защото премисляното от Вас са чисти нелепости. Най-популярната мисъл дава обещание да бъде класическото „ мен никой не ме обича ” - с всевъзможните вариации на тази тематика.
 

Риби

Денят не е толкоз сполучлив, само че ще премине много прелестно, в случай че не започнете да си блъскате главата с напразни подозрения и безмислени упования. Много значимо е, да гледате на нещата действително, като нито да надценявате своите сили, нито опциите на другите хора. Ако съумеете да заемете вярната позиция, вероятно ще забележите забавни благоприятни условия, на които по-рано не сте обръщали внимание. Интересна дава обещание да бъде вечерта на този ден. Очакват Ви примамливи предложения, радостни купони и непредвидени срещи. Импровизирайте - през днешния ден това ще Ви се удава изключително добре.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР